Babi Vendégház

Balatonfüred

KAPCSOLAT

Babi Vendégház 

H - 8230 Balatonfüred, Batsányi János. utca 9.

Telefon : +36 / 30 252 4384

Email : iroda@babivendeghaz.hu

 Telefonálás Email írása 

Üzenetküldés   
       
 

Biztonsági kód: Mennyi 10+15?  


MEGKÖZELÍTÉS

Autóval érkező Vendégeink részére;   

Csopak felől a 71-es úton érkeznek meg Balatonfüredre. A lámpás kereszteződés után 400 méterre jobbra kell elkanyarodni a Séta utcán. A vásuti átjárót elhagyva a harmadik utcán, az Arad utcán kell balra kanyarodni. Kb 250 métert haladva jobbra találják a Batsányi utcát. Az utca bal oldalán a második ház lesz Vendégházunk.   

Tihany felől a 71-es úton érkeznek meg Balatonfüredre. A körforgalomban a harmadik kijáraton kell észak felé haladni kb 600 métert. A következő körforgalomban az első kijáraton kell kihajtani és 1,1 km-t haladni az Ady Endre utcáig. Itt balra kell kanyarodni, majd rögtön jobbra az Arad utcára. 550 méter múlva balra találják a Batsányi utcát. Az utca bal oldalán a második ház lesz Vendégházunk.   

 Nyomtatható térkép 


Busszal és vonattal érkező Vendégeink részére;   

Balatonfüreden a buszpályaudvar és a vasútállomás is a Horváth Mihály utcáról nyíló Castricum téren található. A tömegközlekedési eszközről leszállva Vendégházunkhoz északi irányban kell elindulni, át az aluljárón. A második utcán, a Perczel Mór utcán kell jobbra kanyarodni. Elérve az Ady Endre utcát, keleti irányban tovább haladva az Arad utcán kell tovább jönni. Ebben az utcában az ötödik balra nyíló utca lesz a Batsányi utca. Bal oldalon a második ház lesz Vendégházunk.

 Nyomtatható térkép gyalogosoknak 


Szolgáltató: Kiss Imre
Címe: 8230 Balatonfüred Batsányi utca 9
Adószám: 75520067-1-39


SZÉP Kártyát


Erzsébet Utalványt 


Hitelkártyát elfogadunk !